Image load failed.
Image load failed.

Caffe Bar Te Amo

Contact informationWorking hours


Monday
06:00
23:00
Tuesday
06:00
23:00
Wednesday
06:00
23:00
Thursday
06:00
23:00
Friday
06:00
23:00
Saturday
06:00
23:00
Sunday
06:00
23:00

Caffe Bar Te Amo je mjesto gdje ćete uživati ​​u opuštenoj atmosferi i ukusnoj hrani. Cafe Te Amo nalazi se na adresi Džemala Bijedića 129. Posjetitelji ovog kafića mogu uživati ​​u vrhunskoj usluzi i širokom izboru hrane i pića. Usluga u ovom kafiću je izuzetno ljubazna i profesionalna.

Osoblje je uvijek spremno pomoći i preporučiti nešto novo, a gosti se osjećaju dobrodošli od samog ulaska u bar. Cijene u ovom kafiću su pristupačne, a ponuda jela i pića zaista široka. Bilo da ste ljubitelj kave, čaja, sokova ili alkoholnih pića, Te Amo će vas oduševiti. Što se tiče hrane, restoran nudi ukusne zalogaje za sve ukuse i sklonosti.

Mali izbor vegetarijanskih jela, kao i jela za osobe s posebnim prehrambenim potrebama. Kuhinja ovog restorana nudi razne specijalitete poput ukusnih sendviča, salata, pizza, tjestenina, raznih burgera i palačinki. Cijene hrane i pića su pristupačne i prihvatljive. Atmosfera u Caffe baru Te Amo je opuštajuća i ugodna.

Osim interijera koji je ugodno uređen, tu su i vanjski stolovi. Restoran također nudi besplatan Wi-Fi i parking za goste. Želite li provoditi vrijeme sa svojim kućnim ljubimcima, ovo je idealno mjesto za vas jer je restoran pet friendly. Prednost ovog kafića je što radi i navečer, pa možete uživati ​​u ukusnoj hrani i piću u opuštenoj atmosferi kasno u noć. Ono što bi se u ovom restoranu moglo unaprijediti je ponuda jela koja se može proširivati. Ukratko, Caffe Bar Te Amo je mjesto gdje ćete uživati ​​u ukusnoj hrani i piću, dobroj usluzi i opuštajućoj atmosferi. Posjetite ovaj kafić i uživajte u njihovoj ponudi hrane i pića.